Vinnaren är utsedd!

Vinnaren är utsedd!

I början av maj 2015 utlyste vi på Garantibil en tävling där personen med den dråpligaste bilskojarhistorian vann 1 000 kr i bensin. Vinnaren är nu utsedd!

Ni var många som hamnat i klorna på bilskojare och bidragen flödade in. Vi hade svårt att välja vinnare men till till slut enades vi om att Jonatans upplevelse tog priset.

Här kan du läsa vinnarhistorian.

Jag åkte för att titta på en bil från blocket som såg bra ut för modell och årsmodell. Jag kollade upp bilen på Carfax och Transportstyrelsen och det var inget som höjde ögonbrynen. När jag mötte upp ägaren såg bilen inte alls ut som på bilderna. Rostskador, spricka i vindrutan mm. När jag tittade närmare stämde inte heller registreringsnumret. När jag frågade om det sa ägaren att han inte hade någon kamera så han hade använt en bild som någon annan lagt upp eftersom ”det är samma bil”. Enligt ägaren var detta en bättre bil eftersom ”allt var bytt” och han hade bytt allt själv. Han skulle aldrig lämna in sina bilar till verkstad för dom ”gör fel med mening för att man ska  bli tvungen att komma tillbaka”. Jag provkörde aldrig bilen. Dels för att det inte var intressant, men främst för att den var helt tom på bränsle. Ägaren gav mig en dunk och sa att det låg en mack i närheten där jag kunde fylla på och komma tillbaka. Han ville dock ha mitt körkort i pant så att jag inte stack med dunken.

Tror ni han köpte bilen? Historian förtäljer inte slutet men vi gissar på att det inte blev affär den där gången.

Fortsätt gärna att skicka in er bilskojarhistorier till oss på hej@garantibil.se. Är den bra så publicerar vi den här på bloggen.