Tar oron över ditt liv?

Tar oron över ditt liv?

Det finns miljarder saker att oroa sig över. Ett råd är att låta bli att bekymra sig över sådant man inte kan påverka. Och att eliminera sådan oro som låter sig elimineras.

Är du orolig över transfetter? Välj bort sådant som innehåller vegetabiliska fetter (det brukar stå på innehållsdeklarationen).

Är du orolig för att du inte har koll på din pension? Ta hjälp av banken att gå igenom din pension. De gör det kostnadsfritt i hopp om att kunna sälja en pensionsförsäkring (som är helt och hållet frivillig). Be dem förklara i detalj. Kom ihåg att de enda dumma frågorna är de som aldrig ställts.

Är du orolig för att bli lurad när du köper en begagnad bil? (Eller när du säljer din bil, även säljare kan bli blåsta av någon som åker iväg med bilen utan att ha lämnat någon säkerhet.) Köp bilen med trygghetspaket. Garantibils trygghetspaket innehåller allt från provtestning av utbildade bilprovare till 2 års begagnadbil-garanti.

Sammanfattningsvis: Minska stressen genom att påverka det du kan påverka, men strunta i det som du inte har makt över. När bestämt det för det, kan du börja andas lugnare.

Livet är inte ett trauma som ska genomlidas, utan ett äventyr som ska upplevas.