Pernilla valde Garantibil
”Sparade mycket tid”

Pernilla valde Garantibil
”Sparade mycket tid”

– Hos bilhandlaren hade vi fått betala mer och om man köper direkt av en privatperson kan man känna sig lite utelämnad. Eftersom jag inte är en expert själv måste jag lita på att personen jag köper av är ärlig och kompetent, säger Pernilla.

Alla bilar som säljs via Garantibil testas av en oberoende bilprovare på 190 olika punkter, något som Pernilla uppskattade.

– Biltestet var en av de avgörande pusselbitarna för oss. Det gör att jag inte behöver ha några funderingar kring om det är några fel på bilen. Om något fel skulle uppdagas är det tryggt som kund att få veta om det, säger hon.

Köpare slipper oroa sig.
Med Garantibil slipper köparen oroa sig för att betala för mycket. Säljaren å sin sida slipper ta hand om fotografering och annonsering – och slipper svara på frågor från köpare eftersom Garantibil tar hand om allting.

– Det var smidigt att slippa åka runt till olika bilhandlare eller hem till personer för att titta på bilar. På det sättet sparade vi mycket tid. Sedan vi köpte Hondan har jag rekommenderat Garantibil många gånger både till vänner och till personer jag nyss träffat, säger Pernilla.

Det är inte konstigt att många känner sig oroliga för att köpa begagnad bil med tanke på det komplexa objekt bilen är och dagliga rapporter om människor som blir lurade. På Garantibil har vi utvecklat vår tjänst för att avhjälpa konsumentens oro och ger trygghet genom test, information, försäkring och garanti.

Vill du också sälja din bil via Garantibil? Börja med att snabbvärdera din bil på garantibil.se. Du får svar på en gång och det är gratis.