”Jag sålde min bil
smärtfritt via Garantibil.”

”Jag sålde min bil
smärtfritt via Garantibil.”

– Jag är supernöjd med summan jag fick när jag sålde bilen. Precis vad jag hade tänkt mig från början. Jag kommer alltid att rekommendera garantibil.se hädanefter för att jag tycker att det gick så enkelt. Det bästa med Garantibil var att det gick så smidigt. Snabb respons per mejl och uppdateringar gällande min bilförsäljning. Grymt jobbat, säger Justin Yee.

När du säljer bilen via Garantibil innebär det att du slipper allt krångel med fotografering, annonsering, visning, prissättning och att svara på frågor från tjatiga, prutande spekulanter i telefon. Och inte minst sker betalningen på ett säkert sätt.

Vi låter opartiska proffs testa bilen på 190 punkter. Sen förser vi bilen med 2 veckors helförsäkring och 2 års begagnadbil-garanti – och auktionerar ut den online, där budgivarna har möjlighet att få hjälp med finansiering av bilen. På det här sättet blir den lättare att sälja och säkrare att köpa.

Vill du också sälja din bil via Garantibil? Börja med att snabbvärdera din bil på garantibil.se. Du får svar på en gång och det är gratis.