”Jag fick mer för bilen
hos Garantibil, än vad jag skulle få hos en bilfirma.”

”Jag fick mer för bilen
hos Garantibil, än vad jag skulle få hos en bilfirma.”

– Budgivningen var lyckad. Jag fick mer betalt för bilen hos Garantibil än vad en bilfirma erbjöd mig. Eftersom jag tycker att tjänsten fungerade smidigt och bra skulle jag rekommendera Garantibil till andra. Dessutom fick jag ett väldigt trevligt bemötande av kundservice. Min son ska snart byta sin bil och han kommer sälja den via Garantibil, säger Tommy från Hudiksvall, som sålde sin Opel Astra via Garantibil.

När du säljer bilen via Garantibil innebär det att du slipper allt krångel med fotografering, annonsering, visning, prissättning och att svara på frågor från tjatiga, prutande spekulanter i telefon. Och inte minst sker betalningen på ett säkert sätt.

Vi låter opartiska proffs testa bilen på 190 punkter. Sen förser vi bilen med 2 veckors helförsäkring och 2 års begagnadbil-garanti – och auktionerar ut den online, där budgivarna har möjlighet att få hjälp med finansiering av bilen. På det här sättet blir den lättare att sälja och säkrare att köpa.

Vill du också sälja din bil via Garantibil? Börja med att snabbvärdera din bil på garantibil.se. Du får svar på en gång och det är gratis.