Fick mer betalt hos
Garantibil än hos bilhandlaren.

Fick mer betalt hos
Garantibil än hos bilhandlaren.

Möt Pär. En av våra nöjda kunder som sålt sin bil via Garantibil. Pär sålde en Audi A2 via Garantibil innan jul.

Han vände sig först till en bilhandlare för att han ville slippa en krånglig försäljning. De erbjöd honom 90 000 kronor för bilen. Som tur är nappade inte Pär på budet utan sökte sig vidare tills han snubblade in på garantibil.se. Sen gick det undan. Bilen testades, Pär startade auktionen och 7 dagar senare såldes den och Pär fick 102 000 kronor för den. 12 papp upp!

”Försäljningen av bilen gick snabbt och smidigt. Det var tryggt att ha Garantibil i ryggen när jag skulle sälja bilen”

När du säljer bilen via Garantibil innebär det att du slipper allt krångel med fotografering, annonsering, visning, prissättning och att svara på frågor från tjatiga, prutande spekulanter i telefon. Och inte minst sker betalningen på ett säkert sätt.

Vi låter opartiska proffs testa bilen på 190 punkter. Sen förser vi bilen med 2 veckors helförsäkring och 2 års begagnadbil-garanti – och auktionerar ut den online, där budgivarna har möjlighet att få hjälp med finansiering av bilen. På det här sättet blir den lättare att sälja och säkrare att köpa.

Vill du också sälja din bil via Garantibil? Börja med att snabbvärdera din bil på garantibil.se. Du får svar på en gång och det är gratis.