Bilexpert till Garantibils kundservice.

Bilexpert till Garantibils kundservice.

OBS! Tjänsten har blivit tillsatt!

Bosse bildoktor var uppe till diskussion, men ratades. Nu vänder vi oss till dig.

Är du vår nya bilexpert?

I så fall känner du säkert till att 2 miljoner människor i det här landet kommer att köpa och sälja begagnad bil i år. Och att hälften av dessa människor kommer att känna sig lurade – på ett eller annat sätt.

Vill du hjälpa oss att städa upp i handeln med begagnade bilar och samtidigt göra livet mörkare för alla bilskojare? I så fall är du välkommen till oss på Garantibils kundtjänst.

Garantibil är det nya, idiotsäkra sättet att köpa och sälja begagnad bil. Det hörs ju på namnet. Alla bilar som säljs genom oss är testade och provkörda av opartiska bilprovare, värderade av en värderingsman och försedda med både garanti och försäkring, vilket också gör dem lättare att sälja. (Se våra filmer och annonser för att få en bättre känsla för vad vi gör.)

Men för det krävs gedigen bilkunskap och ett brinnande intresse för allt som har med bil att göra. För här, på Kungsgatan 84 i Stockholm, snackar vi mycket bil. Samtalen förs via telefon, e-post och sociala medier – med privatpersoner, företag, bilhandlare och bilprovare.

Oavsett om du söker anställning heltid eller deltid är du välkommen att skicka din ansökan till oss.

Skicka oss din cv och några rader om dig själv till jobb@garantibil.se Slå gärna en signal och prata med Paula, vår kundservicechef. Du når henne på o70-297 64 50.